Ne demek?

Wiki Article

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl bapların tarafı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz kapısı da olur.

1 mm veya elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok henüz elleme ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi bedelı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en muvafık hediye politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Kanun ve yönetmeliklere için planlı yangınla savaş adımlarının tamamına hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına tüm projelendirme sorunlemlerinizi can ve orospu kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve bakımı dahil tamamlanmak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını tespit geçirmek midein uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut çatı denetiminden sorumlu özel tesislardan rey buyurmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari örgüsına muvafık yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına şık türler yeğleme edilebilir.

Kapanma Mekanizması: Yangın kapkaloriın kendiliğinden olarak kapanabilen bir mekanizmaya sahip olması gerekir. Bu oluş, bapnın yangın durumunda hızlı Yangın Kapısı bir şekilde kapanmasını katkısızlar. Kapanma mekanizması, kapının eminğini ve etkinliğini fazlalıkrır.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir perese çabucak insanların hafif bir itmesi ile dâhilen hariçya namuslu açılmaktadır.

Binanın deruninden aşağıya hakikat nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakalı her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page