Ne demek?

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında duman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and gönül withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte kuruluşda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Belirtilen merdivenler genelde konstrüksiyonnın özlelliğine bakılırsa dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir fenomen çabucak bina bağırsakinden emeksiz ve güvenli kaçışın katkısızlanması midein kuruluşlırlar. Kanuni olarak da her dokumada bulunması zorunludur.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara onat olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar olağan kapı kolu kabil olur.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın Yangın kapısı istanbul birincil amacı, yangın yahut gayrı bir müstacel durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bloke etmek değildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir süre ısı ve yalın geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page